Home

Welkom bij Celtic Inspiration

Celtic Inspiration's meditatie downloads

Wij  nodigen je uit om je door jouw Universele Zelf aan de hand te laten nemen en op ontdekkingsreis te gaan in de vele parels van wijsheid die op deze website te vinden zijn. Zodoende ontdek je wat er op dit moment belangrijk voor je is.

Celtic Inspiration biedt een combinatie van Hemelse en Aardse wijsheid aan die doorspekt is met Waarheid en Liefde en hierdoor resoneert met de diepste menselijke behoefte. Vooral in deze turbulente tijden van bewustzijnsgroei willen we allen die hier komen, helpen met het ontdekken van de oneindige kracht van hun Universele Zelf. Want wanneer jij in jouw Kracht komt te staan, en jouw passie gaat leven, zo wordt ook jij een baken van liefde, rust en vertrouwen temidden van jouw eigen omgeving. We werken gestaag aan het “bestuiven” van de mensen die er klaar voor zijn hun ware innerlijke kracht op te pakken en hoog te houden. Voor jezelf … en voor allen!

Wij helpen je jouw ‘hemelse’ en ‘aardse’ gaven te onderzoeken en met elkaar te verbinden zodat jij jouw grootste potentieel kunt gaan waar maken! Je kunt dit ervaren met behulp van de vele informatie, verhalen en hulpmiddelen op deze site en door ons inspirerende (audio-visuele) lesmateriaal (bijv. Engelencursussen, Chakra Communicatie cursus) dat je naar eigen behoefte en eigen beurs kunt downloaden wanneer je maar wilt! De wijsheden en kennis die je hier vindt zijn een krachtige combinatie van universele waarheden, de inspiratie van Spirit, de liefdevolle wijsheid en lessen van de Aarde en Natuur en onze eigen ervaringen hiermee. De manier waarop we deze wijsheden gebundeld en toegankelijk hebben gemaakt is onze uniciteit, én onze gift aan de wereld in deze tijd.

Ga je gang. Verken deze website en blijf telkens in gedachten houden dat ook jij hier al deel van uitmaakt. Jouw aanwezigheid op dit moment, hier en nu, voegt alweer iets extra’s toe aan de intentie van deze website. En hiervoor wordt nu dankbare energie naar jouw hart gestuurd. En wanneer je bij het lezen van deze woorden een innerlijke stem gewaar wordt die je zacht aanmoedigt om een tijdje op deze website te blijven lezen, weet je dan van harte welkom!

We maken allemaal dezelfde evolutie van de ziel door, soms is het pad duidelijk te volgen, andere keren ben je misschien de weg even kwijt, maar uiteindelijk zijn er altijd en overal helpers langs jouw pad! Misschien is Celtic Inspiration er wel éen van?

En wij kunnen ons inspirerende werk blijven doen met jouw hulp..

Zo vormen we een heilige cirkel van hart tot hart.

Heart Blessings,
Celtic Inspiration